Člověče, nezlob se

Kruhová hala - ČZU

startovné 100 Kč

Člověče, nezlob se

Jde o projekt zaměřený na různé společenské a vědomostní hry, kdy se členové týmů stávají někdy i figurkami a soutěží v jednotlivých disciplínách proti ostatním týmům.

Jak to probíhá?

Nejprve kapitán týmu zaregistruje tým přes registrační formulář. Poté je nutné pro zdárné dokončení registrace zaplatit startovné, které se platí v den konání akce u vstupu do Kruhové haly. V den konání akce se tým dostaví v 18:45 hod. do Kruhové haly nahoru, kde bude samotná akce probíhat. Na startu získá kapitán týmu 4x číslo týmu, které si připevní jednotliví soutěžící na viditelné místo, a tabulku pro zapisování výsledků z jednotlivých stanovišť. Pak už se může tým vydat soutěžit a sbírat body potřebné k vítězství. Pokud by někdo dostal hlad či žízeň, bude pro tuto situaci připraveno speciální občerstvovací stanoviště. Je dobré si vzít sportovní oblečení.

Startovné

Startovné na čtyřčlenný tým je 200 Kč, platí se v den konání akce.

Cena pro vítěze

Pro vítězné týmy jsou připraveny hodnotné dary. Každý soutěžící z týmů na prvních třech místech se může těšit na zajímavé ceny. Nezapomíná se i na nižší stupně umístění.

Kontakt na organizátory

Martin Vondráček