Člověče, nezlob se!

Říjen 2019

Kruhová hala - ČZU

Člověče, nezlob se

Jde o projekt zaměřený na různé společenské a vědomostní hry, kdy se členové týmů stávají někdy i figurkami a soutěží v jednotlivých disciplínách proti ostatním týmům.

Jak to probíhá?

Nejprve kapitán týmu zaregistruje tým přes registrační formulář. Poté je nutné pro zdárné dokončení registrace zaplatit startovné, které se platí v den konání akce u vstupu do Kruhové haly. V den konání akce se tým dostaví v 18:45 hod. do Kruhové haly nahoru, kde bude samotná akce probíhat. Na startu získá kapitán týmu 4x číslo týmu, které si připevní jednotliví soutěžící na viditelné místo, a tabulku pro zapisování výsledků z jednotlivých stanovišť. Pak už se může tým vydat soutěžit a sbírat body potřebné k vítězství. Pokud by někdo dostal hlad či žízeň, bude pro tuto situaci připraveno speciální občerstvovací stanoviště. Je dobré si vzít sportovní oblečení.

Startovné

Startovné se platí  v den konání akce

Cena pro vítěze

Pro vítězné týmy jsou připraveny hodnotné dary. Každý soutěžící z týmů na prvních třech místech se může těšit na zajímavé ceny. Nezapomíná se i na nižší stupně umístění.

Kontakt na organizátory

Martin Vondráček