Festival vína

listopad 2019

O festivalu

Hlavní náplní festivalu vína je degustace českých a moravských vín, vystoupení folklórních tanečních souborů a cimbálové muziky, která hraje k tanci a poslechu.

Festival vína 2019

Tradiční Festival vína, dříve znám jako wineparty, se z kruhové haly, přes klub C, dostal až do prostor menzy ČZU. Velká jídelna se i letos otevře všem milovníkům vína ve středu 27. listopadu od 19 hodin. K tanci a poslechu bude hrát cimbálová muzika Michala Horsáka. Na Festivalu vína se můžete těšit na 12 vinařů z Moravy a Čech, od každého vinaře bude možné ochutnat až 5 vzorků vína.

V průběhu večera bude možné zakoupit také drobné občerstvení či nealkoholické nápoje na "směnárně", kde bude také možné zakoupit další žetony na degustování lahví.

Systém degustace

Na začátku večera u vstupu, získají hosté degustační list, kde naleznou základní informace o degustovaných vínech, program večera, ceník občerstvení a systém degustace. V rámci programu získají hosté také tzv. "koštovníček", na základě kterého mohou ochutnávat vína. Na "koštovníčku" je určitý počet žetonů, které se vyměňují za vzorky vína. Každý vzorek je ohodnocen určitým počtem žetonů. Pokud žetony v základním "koštovníčku" dojdou, nový koštovníček (počet žetonů) si mohou hosté zakoupit na "směnárně".  Při příchodu je také potřeba si zajistit degustační skleničku, která se vydává proti vratné záloze 50 Kč.

Vstup na akci

Cena vstupu na akci je 200 Kč a akce je určena zaměstnancům, doktorandům a studentům České zemědělské univerzity v Praze.

Odkaz na zakoupení vstupenek zde.

Program večera

V průběhu večera se bude také hlasovat o nejlepší 3 vzorky Festivalu.

Po celou dobu akce budou k dispozici organizátoři akce a v případě potřeby se na ně můžete obrátit, budou mít na sobě tmavě modré polokošile s logem organizace.

Kontakt na organizátory

Ondřej Pilch
Tereza Jedlanová
Honza Borák
festival@asociacestudentu.cz

Již proběhlé akce

Fotogalerie proběhlých ročníku Festivalu vína, dříve nazvaného Wineparty.

Listopad 2018

Prosinec 2017