Taneční kurzy

Taneční kurzy 2019
bližší informace přineseme v listopadu 2018

O kurzech

Každou zimu se pořádá spousta plesů, díky kterým se zaplní všechny možné sály a kulturáky.

Neumíte tančit? Zapomněli jste kroky do jednotlivých tanců? Máme pro vás nabídku tanečních kurzů v areálu ČZU, kde se můžete nechat unášet standartními a latinskoamerickými rytmy, zopakovat si nejrůznější společenské tance, anebo si zkrátka přijít zatančit a pobavit se.

Jedná se o krátký kurz, kdy si ve čtyřech týdnech, ve čtyřech dvouhodinových lekcích společně zopakujeme standardní tance (waltz, tango, valčík, quickstep), latinskoamerické tance (chacha, jive, rumba) a v neposlední řadě českou polku. Na taneční kurzy navazuje Ples studentů ČZU, kde budete moci zužitkovat co jste se naučili 🙂

Taneční kurzy 2018

Taneční kurzy patří již k tradičním projektům organizace. Celkem se taneční páry, kterých bylo sedmnáct, účastnili čtyř tanečních lekcích po dvou hodinách. Účastníci se naučili tančit Waltz, Blues, Polku, Country, Cha-chu, Valčík, Jive, Tango a Quickstep.

Tanečním lektorem byl vynikající tanečník Jiří Havel z TŠ ASTRA Praha. Jirka se svoji taneční partnerkou má vytančenou výkonnostní třídu "A" ve standardních tancích, získali mnoho finálových a medailových umístění na soutěžích v tanečním sportu a věnují se rovněž formačnímu tancování v soutěžní i ukázkové podobě.

Závěrem kurzů proběhlo předání certifikátů o absolvování kurzů a pamětních propisek pro účastníky.

Všem účastníkům tanečních kurzů děkujeme jak jménem svým, tak i jménem lektora Jirky, těšíme se s nimi na setkání na Plese studentů ČZU, kde mohou své nové znalosti předvést v plné parádě 🙂

Fotky a video z kurzů naleznete níže.

Kontakt na organizátory

Eva Lebušková